torsdag 14. juli 2022

13.07: Ekstra dag i USA grunnet SAS-streiken….

 Nå skulle vi ha sittet på flyet hjem. I stedet sitter vi på vår Bed and Breakfast i St. Helena, Napa Valley…..

Som jeg skrev i går ble flyet vårt kansellert som forventet. Ombooking til et fly med Virgin Atlantic, et flyselskap ingen av oss har flydd med før så det blir jo interessant. Vi forhørte oss med vårt B and B om de hadde ledig rom til oss en ekstra natt og det hadde de heldigvis . 

Så hva skulle vi fylle denne dagen med? Vi hadde egentlig ikke lyst til å smake på mer vin så det endte opp med at vi fikk en usedvanlig rolig og fredelig dag til oss å være. Vi kjørte først til Napa Valley skiltet hvor vi tok det obligatoriske bildet.



Deretter kjørte vi til et Outlet hvor vi fikk handlet litt. Dollaren er på over 10 kroner for tiden så ingenting er spesielt billig. Men på outlet kan man fortsatt gjøre noen gode kjøp så vi fikk da plukket med oss litt.

Etterpå til Walmart hvor vi kjøpte diverse småting. Og så til slutt avslapning ved bassenget før vi kunne nyte den dyre rødvinen vi kjøre i går på Hall winery.



Så blir det spennende å se når vi kommer hjem!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Oppsummering ;Highs and Lows……

 For en reise dette har vært!!! Vi har besøkt storbyene San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego.  Las Vegas San Diego Los Angeles...